INGREDIENTES
-Nocilla/chocolate de facer.
-Unha masa de mil follas redonda.
-Un ovo ou mel.
PREPARACIÓN
Primeiro, estendemos a masa do mil follas no papel de forno; a continuación,
facémoslle uns cortes laterais cara arriba e estendemos a nocilla ou o chocolate
de facer. Despois, poñemos a quentar o forno a 180C* durante 10min .
Cando temos o chocolate a nocilla, poñémoslle os cortes que fixemos por riba.
Por último, batemos o ovo ou botamos o mel por riba e metemos ao forno
durante dez minutos. Sacámolo co fin de que estea dourado.
-Nocilla/chocolate de facer.
-Unha masa de mil follas redonda.
-Un ovo ou mel.
PREPARACIÓN
Primeiro, estendemos a masa do mil follas no papel de forno; a continuación,
facémoslle uns cortes laterais cara arriba e estendemos a nocilla ou o chocolate
de facer. Despois, poñemos a quentar o forno a 180C* durante 10min .
Cando temos o chocolate a nocilla, poñémoslle os cortes que fixemos por riba.
Por último, batemos o ovo ou botamos o mel por riba e metemos ao forno
durante dez minutos. Sacámolo co fin de que estea dourado.