Ingredientes:
·400 ml de arroz
·100 ml de vinagre de manzana
·20 gramos de azucre
·Unha chisca de sal
·1 litro de auga
Ingredientes para encher(ao gusto):
·200 g de salmón
·Un paquete de barriñas de cangrexo
·70 g de atún
·20 g de cogombro
·15 g de aguacate
Modo de elaboración
·Antes de empezar collemos a metade da auga e poñémola a quentar o arroz, deixámolo na auga máis ou menos 10 minutos.
·Despois cando o arroz estea feito, escorrémoslle a auga e deixámolo repousar un par de minutos. Collemos a outra metade de auga e ímola usando pouco en varias fases,botando o arroz nesa auga co fin de quitarlle o amidón.
·A continuación, o azucre e o sal, (máis unha chisca de auga, xuntámolo todo e esa mestura engadímola ao arroz
·Por último, deixamos arrefríar, e cando estea frio o arroz, pasamos a facer os roles.
QUE APROVECHE!!!
·400 ml de arroz
·100 ml de vinagre de manzana
·20 gramos de azucre
·Unha chisca de sal
·1 litro de auga
Ingredientes para encher(ao gusto):
·200 g de salmón
·Un paquete de barriñas de cangrexo
·70 g de atún
·20 g de cogombro
·15 g de aguacate
Modo de elaboración
·Antes de empezar collemos a metade da auga e poñémola a quentar o arroz, deixámolo na auga máis ou menos 10 minutos.
·Despois cando o arroz estea feito, escorrémoslle a auga e deixámolo repousar un par de minutos. Collemos a outra metade de auga e ímola usando pouco en varias fases,botando o arroz nesa auga co fin de quitarlle o amidón.
·A continuación, o azucre e o sal, (máis unha chisca de auga, xuntámolo todo e esa mestura engadímola ao arroz
·Por último, deixamos arrefríar, e cando estea frio o arroz, pasamos a facer os roles.
QUE APROVECHE!!!