Madalenas Paula García Esmorís 1ºB


   
                RECEITA  DE  MADALENAS



      Esta receita faise da seguinte forma 
Magdalenas en aceite de oliva

      INGREDIENTES (4 persoas) 

  • 4 ovos
  • 250g de azucre
  • 200g de fariña
  • medio vaso de aceite virxe extra
  • 1 sobre de levadura



      ELABORACIÓN:

      Pon nun bol os 4 ovos. Engade 200g de azucre e bate coa batidora.
      Virte o aceite pouco a pouco sen  deixar de bater.
      Noutro bol mestura a levadura coa fariña.
      Pasa a mestura por un colador e incorpora á masa dos ovos.
      Mestura con movementos envolventes e sempre na mesma dirección.
      Pon a masa na manga pasteleira e enche os moldes de papel.
      Coloca sobre cada madalena unha pizca de azucre.
      Introduce no forno, mais ou menos quentado, a   180ºC, durante 15-18 minutos.