sushi

Ingredientes:
·400 ml de arroz
·100 ml de vinagre de manzana
·20 gramos de azucre
·Unha chisca de sal
·1 litro de auga
Ingredientes para encher(ao gusto):
·200 g de salmón
·Un paquete de barriñas de cangrexo
·70 g de atún
·20 g de cogombro
·15 g de aguacate
Modo de elaboración
 ·Antes de empezar collemos a metade da auga e poñémola a quentar o arroz, deixámolo na auga máis ou menos 10 minutos.
·Despois cando o arroz estea feito, escorrémoslle a auga e deixámolo repousar un par de minutos. Collemos a outra metade de auga e ímola usando pouco en varias fases,botando o arroz nesa auga co fin de quitarlle o amidón.
·A continuación, o azucre e o sal, (máis unha chisca de auga, xuntámolo todo e esa mestura engadímola ao arroz
·Por último, deixamos arrefríar, e cando estea frio o arroz, pasamos a facer os roles.
QUE APROVECHE!!!